Προϊόντα Oticon

Από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κατασκευαστές Ακουστικών Βοηθημάτων. Η Oticon ιδρύθηκε το 1904 και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Διαθέτει υποκαταστήματα σε περισσότερες από 100 χώρες και χρησιμοποιεί από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στην επεξεργασία του ήχου στα ακουστικά της. Τα προϊόντα της διαθέτουν ISO και είναι πιστοποιημένα από τον Διεθνή Οργανισμό DMG (Danish Medical Devices Certification) και IQ NET.

1Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει

BTE

Behind-The-Ear

Αποτελείται από μία πλαστική θήκη που περιέχει το κύκλωμα και φοριέται πίσω από το αυτί. Ένας πολύ λεπτός και διακριτικός σωλήνας μεταφέρει τον ήχο από την θήκη σε ένα ειδικά φτιαγμένο καλούπι που ταιριάζει στο άνοιγμα του αυτιού. Είναι ελαφρύ, μικρό σε μέγεθος, εύκολο στην ρύθμιση του ήχου και στην καθαριότητά του.

BTE 13

Behind-The-Ear 13

Το BTE 13 είναι ένα συμπαγές, πίσω από το αυτί όργανο που περιλαμβάνει μοναδικά παιδιατρικά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν ειδικά για να αντιμετωπίσουν τις πρακτικές λεπτομέρειες και τα περίπλοκα περιβάλλοντα ακρόασης της παιδικής ηλικίας.

BTE 312

Behind-The-Ear 312

Το BTE 312 είναι ένα λεπτό, συμβατό με FM συχνότητες στυλ, το οποίο περιλαμβάνει μοναδικά παιδιατρικά χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των πρακτικών προβλημάτων και των σύνθετων ακουστικών συνθηκών της παιδικής ηλικίας.

BTE Plus Power

Behind-The-Ear Plus Power

Η εμφάνιση του είναι παρόμοια με αυτής του BTE. Διαθέτει τον ισχυρό επεξεργαστή ήχου Inium Sense της Oticon και την τεχνολογία BrainHearing. Λεπτό, εντυπωσιακά μικρό και με υψηλή ακρίβεια ήχου. Ιδανικό για σοβαρή απώλεια ήχου.

BTE13 SP

BTE13 SP

Το μικρότερο μέγεθος ακουστικού με το ισχυρότερο και καθαρότερο σήμα ήχου λόγω της υψηλής του ποιότητας. Ιδανικό για μέτρια- βαριά βαρηκοΐα. Διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων

DesignRITE

Design Receiver-In-The-Ear

Το όμορφο και προσεγμένο design του έχει βραβευτεί διεθνώς. Συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας ήχου με εργονομικό σχέδιο και εύκολο στο να φορεθεί.

miniBTE

mini Behind-The-Ear

Πολύ μικρό σε μέγεθος, με κομψό στυλ και μια από τις πιο ισχυρές διαθέσιμες τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου. Διαθέσιμο ως λεπτό νήμα και ως hook, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου που επεκτείνεται και στις πιο υψηλές συχνότητες.

miniRite

mini Receiver-In-The-Ear

Προσφέρει ένα ακόμα πιο διακριτικό και όμορφο αισθητικά στυλ, εύκολο στην χρήση και τοποθετείται πίσω από το αυτί. Αποτελεί το μικρότερο σε μέγεθος στυλ αυτής της κατηγορίας. Έχει ενσωματωμένο το ηχείο σε ένα σχεδόν αόρατο και λεπτό νήμα που τοποθετείται πολύ άνετα στην άκρη του αυτιού.

Rite

Receiver-In-The-Ear

Διαθέτει τον ηλεκτρονικό μηχανισμό στην θήκη που τοποθετείται πίσω από το αυτί και παρόλο που μοιάζει πολύ με το ΒΤΕ, είναι αρκετά μικρότερο. Ευέλικτο, με καλή απόδοση και ιδανικό για κατανόηση της ομιλίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Παρέχει καθαρή και φυσική ποιότητα ήχου.

RITE 312

Receiver-In-The-Ear 312

Μικρό σε μέγεθος και ατομικά διαμορφωμένο που συγκρατεί το μεγάφωνο στη θέση του. Παρέχει καθαρή και φυσική ποιότητα ήχου. Το RITE 312 περιλαμβάνει μοναδικά παιδιατρικά χαρακτηριστικά ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των πρακτικών προβλημάτων και των σύνθετων ακουστικών συνθηκών της παιδικής ηλικίας.

2Διαθέσιμες Οικογένειες