ΑΚΟΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Στα Ακοολογικά Κέντρα μας  παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για κάθε πελάτη μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζει.

ΑΘΗΝΑ
Σόλωνος 136, 2ος όροφος | Τηλεφώνο: 210 3828241

ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Λεωφ. Πεντέλης 6, 1ος όροφο | Τηλεφώνο: 210 6856812

Έλεγχος Ακοής

Αποτελείται από μία σειρά εξετάσεων όπου θα ελέγξουμε τον τύπο και τον βαθμό της βαρηκοΐας, την φύση της δυσκολίας, την ύπαρξη βαρηκοΐας σε ένα ή και τα δύο αυτιά. Τέλος μέσω του ακοογράμματος θα προσδιορίσουμε τις τιμές των συχνοτήτων που αντιλαμβάνονται και μη τα ακουστικά όργανα, δημιουργώντας ένα προφίλ ακοής για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ παρέχει εντελώς δωρεάν σε όλους αυτή την Υπηρεσία.

Δοκιμή – Επιλογή Ακουστικού Βοηθήματος

Σας δίνουμε την δυνατότητα πέρα από αγορά ενός Ακουστικού Βοηθήματος υψηλής ποιότητας να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν για να δείτε αν ταιριάζει στις ανάγκες σας. Έχοντας προσδιορίσει τις ανάγκες σας και δημιουργήσει το προφίλ σας θα σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε για την εύρεση του καταλληλότερου Ακουστικού Βοηθήματος για εσάς.

Επισκέψεις κατ’ οίκον

Για καλύτερη εξυπηρέτησή ανθρώπων με διάφορες κινητικές ή άλλες δυσκολίες. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Ισόβια Παρακολούθηση

Παρακαλουθούμε την εξέλιξη της βαρηκοΐας σας και επεμβαίνουμε όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, με νέα εξέταση (ακουόγραμμα) και νέες ρυθμίσεις του ακουστικού σας βοηθήματος.