Υπηρεσίες

  • Home
  • Υπηρεσίες
Υπηρεσίες

Τι σας Προσφέρουμε

Στην STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, η αποστολή μας είναι να φροντίσουμε για την ακουστική υγεία σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για να απολαμβάνετε την καθημερινή σας ζωή με πλήρη ακουστική ευελιξία.

Υπηρεσίες

Ακοολογικά Κέντρα

Στα Ακοολογικά Κέντρα μας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για κάθε πελάτη μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζει.

ΑΘΗΝΑ

Σόλωνος 136, 2ος όροφος | Τηλεφώνο: 210 3828241

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Λεωφ. Πεντέλης 6, 1ος όροφο | Τηλεφώνο: 210 6856812

ypiresies1
ipiresies2
Υπηρεσίες

Έλεγχος Ακοής

Αποτελείται από μία σειρά εξετάσεων όπου θα ελέγξουμε τον τύπο και τον βαθμό της βαρηκοΐας, την φύση της δυσκολίας, την ύπαρξη βαρηκοΐας σε ένα ή και τα δύο αυτιά.
 
Τέλος μέσω του ακοογράμματος θα προσδιορίσουμε τις τιμές των συχνοτήτων που αντιλαμβάνονται και μη τα ακουστικά όργανα, δημιουργώντας ένα προφίλ ακοής για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. 
 
Η STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ παρέχει εντελώς δωρεάν σε όλους αυτή την Υπηρεσία.
Υπηρεσίες

Δοκιμή - Επιλογή Ακουστικού Βοηθήματος

Σας δίνουμε την δυνατότητα πέρα από αγορά ενός Ακουστικού Βοηθήματος υψηλής ποιότητας να το δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν για να δείτε αν ταιριάζει στις ανάγκες σας. 

Έχοντας προσδιορίσει τις ανάγκες σας και δημιουργήσει το προφίλ σας θα σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχετε για την εύρεση του καταλληλότερου Ακουστικού Βοηθήματος για εσάς.

Η επιδότηση που παρέχει το ταμείο ανέρχεται στα 450€, επιτρέποντας στους ασφαλισμένους να αποκτήσουν πρόσβαση σε κορυφαίες λύσεις
Υπηρεσίες

Επισκέψεις κατ' Οίκον

Για καλύτερη εξυπηρέτησή ανθρώπων με διάφορες κινητικές ή άλλες δυσκολίες. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

Υπηρεσίες

Ισόβια παρακολούθηση

Παρακαλουθούμε την εξέλιξη της βαρηκοΐας σας και επεμβαίνουμε όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, με νέα εξέταση (ακουόγραμμα) και νέες ρυθμίσεις του ακουστικού σας βοηθήματος.

Γιατί Εμάς

Γιατί να μας Επιλέξετε

Η εταιρία STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους ακουστικών λύσεων για ανθρώπους με προβλήματα βαρηκοΐας. Αφοσιωμένοι στην παροχή της απόλυτης εμπειρίας ήχου, έχουμε δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου με προβλήματα ακοής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν πλήρως τη ζωή τους.

Από την ίδρυσή μας, η STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας ακουστικά βαρηκοΐας που προσφέρουν εξαιρετική λειτουργικότητα, άνεση και εξατομικευμένη εφαρμογή. Κατανοούμε τη σημασία της καλής ακοής στην ποιότητα ζωής, και γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας παρέχουν κορυφαία απόδοση ήχου.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς:

Στη STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, δεσμευόμαστε στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη. Οι τεχνολογικές μας καινοτομίες προωθούν τα όρια της ακουστικής και διασφαλίζουν ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στις πιο εξελιγμένες λύσεις της αγοράς.

Κατανοούμε ότι κάθε άτομο έχει μοναδικές ανάγκες. Επομένως, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ειδικούς στον τομέα της ακουστικής, που είναι πάντα έτοιμοι να παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη και συμβουλές.

Στηριζόμαστε στην ειλικρίνεια και τη διαφάνεια στην επικοινωνία με τους πελάτες μας. Είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε ενημερωμένες αποφάσεις για την αγορά ακουστικών.

Στην STEREO ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, η αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε τη ζωή των ανθρώπων με βαρηκοΐα, παρέχοντάς τους προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις ήχου. Αναζητάμε διαρκώς την τελειότητα και την καινοτομία, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία που θα τους δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουν κάθε στιγμή της ζωής τους με όλες τις αισθήσεις τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, σχόλιο ή πληροφορία που χρειάζεστε σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Εταιρείας μας. θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Καλέστε μας
Επικοινωνία