Καλύτερη ακοή με τα ακουστικά βοηθήματα της Bernafon

Ανακαλύψτε τα ακουστικά βοηθήματα Alpha XT της Bernafon με την εξελιγμένη τεχνολογία Hybrid Technology™.
Με τόσα πολλά διαφορετικά σχήματα, στυλ και χρώματα, υπάρχει ένα ακουστικό βοήθημα που ταιριάζει με τις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
slider1

Ακουστικά βοηθήματα υψηλής απόδοσης

*Ισχύει για επιλεγμένα μοντέλα

Βρείτε το ακουστικό βοήθημα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Behind-the-ear

Πίσω από το αυτί (BTE)

Τοποθετούνται άνετα πίσω από το αυτί και διαθέτουν εντυπωσιακή ισχύ. Τα BTE της Bernafon χρησιμοποιούνται από άτομα με ελαφρά έως βαριά προβλήματα ακοής.

In-the-ear

Μέσα στο αυτί (ITE)

Τα ακουστικά βοηθήματα ITE έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Τα ITE της Bernafon χρησιμοποιούνται για ελαφρά έως σοβαρά προβλήματα ακοής.

Δέκτης-στο-αυτί (RITE)

Αυτά τα ακουστικά συνδυάζουν το καλύτερο από τα δύο, τα BTE και τα ITE. Τα RITE της Bernafon είναι κατάλληλα για ελαφρά έως βαριά προβλήματα ακοής.

hear

Ποιο ακουστικό βοήθημα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας;

Πίσω από κάθε ακουστικό βοήθημα της Bernafon βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα μηχανικών και ακουολόγων που είναι παθιασμένοι να σας βοηθήσουν να ακούτε καλύτερα. Ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες ακοής, τον τρόπο ζωής σας και τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες απόδοσης που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Με τις προηγμένες κατηγορίες απόδοσης, παρέχουμε περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις προσαρμόσιμες σε δύσκολες ακουστικές καταστάσεις.

Bernafon Alpha XT με τεχνολογία Hybrid Technology™

Εμπνευσμένα από ζώα με εξαιρετική ακοή, τα υψηλής ποιότητας ακουστικά βοηθήματα Alpha XT προσφέρουν τις πιο πρόσφατες προηγμένες τεχνολογίες της Bernafon στην υβριδική επεξεργασία ήχου. Προσφέρουν φυσικό ήχο με καλύτερη κατανόηση ομιλίας και βελτιωμένη άνεση ακρόασης. Εξοπλισμένα με τη νέα δυνατότητα Hybrid Sound Care™, προστατεύουν επίσης από ενοχλητικούς θορύβους από τον άνεμο. Εύκολα στη χρήση και με δυνατότητα επαναφόρτισης, τα ακουστικά βοηθήματα Alpha XT είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένη τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης ήχου και εφαρμόζονται άνετα πίσω από το αυτί.

animals
hear

Τα αξεσουάρ της Bernafon σας κρατούν συνδεδεμένο

Τα ακουστικά βοηθήματα της Bernafon μπορούν να επικοινωνούν ασύρματα με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές.

Καλέστε μας
Επικοινωνία