Βοηθήματα ακοής και αξεσουάρ

Τεχνολογία που αλλάζει τη ζωή, σχεδιασμένη για να ενισχύσει όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.
Όλες οι λύσεις ακοής της Oticon κατασκευάζονται με βάση τη φιλοσοφία της BrainHearing™ και σχεδιάζονται για να παρέχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον ηχητικό κόσμο, επιτρέποντας στον εγκέφαλο να λειτουργεί με πιο φυσικό τρόπο.
oticon

Oticon Real

Το Oticon Real™ σας παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρο τον ηχητικό κόσμο, ώστε να παραμένετε ενεργοί στο απόγειο της απόδοσής σας, είτε είστε στη δουλειά, είτε με φίλους είτε απολαμβάνετε δραστηριότητες στη φύση. Διατίθεται σε 4 σχέδια και 9 χρώματα* με το τυπικό επιτραπέζιο ή φορητό φορτιστή SmartCharger, το Oticon Real σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα ακουστικά σας βοηθήματα κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ακριβείς ανάγκες σας.

Τεχνολογία που σου αλλάζει τη ζωή.

Oticon Own™

Για ελαφρά έως σοβαρά προβλήματα ακοής

Τα ακουστικά βοηθήματα της Oticon Own που τοποθετούνται μέσα στο αυτί προσφέρουν διακριτότητα, υψηλή ποιότητα ήχου και βέλτιστη άνεση – προσαρμοσμένα αποκλειστικά για εσάς.

Oticon More™

Για ελαφρά έως σοβαρά προβλήματα ακοής

Το Oticon More προσφέρει υψηλή ποιότητα ήχου, πολλαπλά στυλ, χαρακτηριστικά και επιλογές φορτιστών για να σας βοηθήσει να απολαμβάνετε περισσότερα από τη ζωή.

Oticon Xceed

Για σοβαρά έως βαριά προβλήματα ακοής

Ανοίξτε τον κόσμο σας με το ισχυρότερο ακουστικό βοήθημα στον κόσμο. Με την τεχνολογία Oticon BrainHearing™, το Xceed παρέχει ακόμη περισσότερη πρόσβαση στον λόγο από ποτέ.

Oticon Zircon

Για ελαφρά έως σοβαρά προβλήματα ακοής

Το Oticon Zircon παρέχει ομιλία και ήχο από όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και σε θορυβώδεις περιβάλλοντες, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στους ήχους που αγαπάτε. Διατίθεται σε διάφορα στυλ και χρώματα, επιλογή μεταξύ επαφορτιζόμενων και μη-επαφορτιζόμενων.

Οικογένεια Oticon CROS

για μονόπλευρη κώφωση

Το Oticon CROS PX και το Oticon CROS προσφέρουν μια επαναστατική ηχητική εμπειρία για άτομα με μονόπλευρη κώφωση. Με το νέο επαναφορτιζόμενο CROS PX, απολαμβάνετε μια πλήρης, συναρπαστική ηχητική εμπειρία και την τεχνολογία TwinLink™ διπλής ροής ήχου.

Oticon Play PX

για παιδιά με ελαφρά έως σοβαρά προβλήματα ακοής

Σχεδιασμένο ειδικά έχοντας τα παιδιά στο μυαλό μας, το Oticon Play PX χρησιμοποιεί τεχνολογία που αλλάζει τη ζωή για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά με προβλήματα ακοής έχουν πρόσβαση σε σημαντικούς ήχους στο περιβάλλον τους.

Oticon Xceed Play

Για σοβαρά έως βαριά προβλήματα ακοής

Μια καινοτομία στη φροντίδα της ακοής για παιδιά με σοβαρά έως βαθιά προβλήματα ακοής. Το Oticon Xceed Play είναι αρκετά γρήγορο ώστε να υποστηρίξει τον φυσικό τρόπο με τον οποίο το μυαλό του παιδιού σας κατανοεί τον ήχο.

Αξεσουάρ και χαρακτηριστικά για ακουστικά βοηθήματα που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Επαναφορτιζόμενες Λύσεις από την Oticon

Η Oticon προσφέρει διακριτά ακουστικά βοηθήματα με  φορτιστές εύκολους στην χρήση. Προσθέστε το λεπτό και φορητό μοντέλο SmartCharger με μία ανθεκτική, προστατευτική θήκη στο επιτραπέζιο μοντέλο που περιλαμβάνεται με τα ακουστικά σας, για μια αξιόπιστη φόρτιση όπου κι αν βρίσκεστε.

conmnectclip

ConnectClip

Διευρύνοντας τον κόσμο της συνδεσιμότητας για περισσότερους ανθρώπους.

H εταιρεία Oticon προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ακουστικών βοηθημάτων και αξεσουάρ, προοριζόμενα για διάφορες ανάγκες στην ακοή.

Καλέστε μας
Επικοινωνία